Imagen especie

Espècies

Porcí


Sinuvit

Premescles de vitamines, minerals i altres additius per a cada espècie i estat productiu.

Espècies: Aus, Porcí, Remugants, Conills.

Suinet OREXA

Amb OREXA el consum de pinso durant les primeres 24 h post-deslletament es multiplica x3 en comparació amb altres “lactoiniciadors”, cosa que el converteix en la millor eina per a evitar l’atròfia de les vellositats. Aliment per a ser utilitzat a maternitat i fins 4 dies post-deslletament. Ingredients d’alta qualitat i una textura “especial” fan de l’OREXA el millor aliment per a garrins. Presentació en farina de textura “pastosa”.

Espècies: Porcí.

Més informació:

Suinet 01 ORE

Pinso prestarter per a ser utilitzat conjuntament amb Suinet OREXA. Seguretat digestiva i bons rendimients. Presentació en farina o micropellet.

Espècies: Porcí.

Més informació:

Suinet 01

Nuclis per a la fabricació de pinsos tipo "prestarter ORE". Diverses composicions i nivells d’inclusió. Seguretat digestiva i bons rendiments.

Espècies: Porcí.

Suinet 02

Nuclis per a la fabricació de pinsos tipus "starter". Diferents composicions i nivells d'inclusió. Alts rendiments i seguretat digestiva.

Espècies: Porcí.

Flavín Forte

Additiu fitogènic per a pinsos d'aus i de porcí. Estabilitza el medi intestinal i redueix la hipersecreció mediada per enterotoxines.

Espècies: Aus, Porcí.

Sinudigex Intra

Additiu fitogènic per a pinsos de porcs. Millora la salut intestinal i l'índex de conversió. Redueix l'aparició de diarrees en porcs d'engreix.

Espècies: Porcí.

Lecilís

Lisolecitina sobre excipient vegetal i mineral. Millora de la digestibilitat dels greixos en aus i en porcí.

Espècies: Aus, Porcí.

Sinudigex F-500

Suplementació enzimàtica del grup "carbohidrases" per a aus, garrins i porcs d'engreix.

Espècies: Aus, Porcí.

Sow-up

Escurça la durada del part i millora l'estat general del la truja en el post-part. Augmenta el nombre de garrins nascuts vius i el pes al deslletament.

Espècies: Porcí.