Imagen especie

Espècies

Porcí


Sinuvit

Premescles de vitamines, minerals i altres additius per a cada espècie i estat productiu.

Espècies: Aus, Porcí, Remugants, Conills.

Suinet Incita

Lactoiniciador per a ser utilitzat a maternitat. Gran apetència. Presentació en farina.

Espècies: Porcí.

Suinet 00 Ultraprecoz

Pinso de deslletament tipus "lactoiniciador" per a deslletaments molt precoços. Alts consums i seguretat digestiva. Fins a 5 dies post-deslletament. Presentació en farina.

Espècies: Porcí.

Suinet 00 Extra P

Pinso de deslletament tipus "lactoiniciador". Alts consums i seguretat digestiva. Fins a 5-7 dies post-deslletament. Presentació en farina o micropellet.

Espècies: Porcí.

Suinet 01 P2

Pinso de deslletament tipus "prestarter". Alts rendiments i seguretat digestiva. Fins a 14 dies post-deslletament. Presentació en farina o micropellet.

Espècies: Porcí.

Suinet 01

Nuclis per a la fabricació de pinsos tipus "prestarter". Diferents composicions i nivells d'inclusió. Alts rendiments i seguretat digestiva.

Espècies: Porcí.

Suinet 02

Nuclis per a la fabricació de pinsos tipus "starter". Diferents composicions i nivells d'inclusió. Alts rendiments i seguretat digestiva.

Espècies: Porcí.

Flavín Forte

Additiu fitogènic per a pinsos d'aus i de porcí. Estabilitza el medi intestinal i redueix la hipersecreció mediada per enterotoxines.

Espècies: Aus, Porcí.

Digex-Suin

Additiu fitogènic per a l'aigua de beguda. Estabilitza el medi intestinal i redueix la hipersecreció mediada per enterotoxines en garrins i porcs a l'entrada a l'engreix.

Espècies: Porcí.

But-Acid

Manteniment de la funció intestinal en garrins al deslletament i en pollets durant els primers dies de vida. Acidificació de l'aigua de beguda i reducció de diarrees.

Espècies: Aus, Porcí.

Sinudigex Intra

Additiu fitogènic per a pinsos de porcs. Millora la salut intestinal i l'índex de conversió. Redueix l'aparició de diarrees en porcs d'engreix.

Espècies: Porcí.

Lecilís

Lisolecitina sobre excipient vegetal i mineral. Millora de la digestibilitat dels greixos en aus i en porcí.

Espècies: Aus, Porcí.

Sinudigex F-500

Suplementació enzimàtica del grup "carbohidrases" per a aus, garrins i porcs d'engreix.

Espècies: Aus, Porcí.

Sow-up

Escurça la durada del part i millora l'estat general del la truja en el post-part. Augmenta el nombre de garrins nascuts vius i el pes al deslletament.

Espècies: Porcí.